تا هدف

جبهه وبلاگ نویسان مطالبه گر انقلاب اسلامی

تا هدف

جبهه وبلاگ نویسان مطالبه گر انقلاب اسلامی

تا هدف

تمامی مطالب از http://eghdam.blog.ir می باشد

۹ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

"إِنَّ الشَّیَاطِینَ لَیُوحُونَ إِلَى أَوْلِیَآئِهِمْ لِیُجَادِلُوکُمْ وَإِنْ أَطَعْتُمُوهُمْ إِنَّکُمْ لَمُشْرِکُونَ؛ شیاطین به دوستان خود مطالبی مخفیانه القاء می کنند، تا با شما به مجادله برخیزند؛ اگر از آنها اطاعت کنید، قطعا شما هم مشرک خواهید بود. (انعام 121)

اکنون پس از گذشت قریب به چهار دهه از انقلاب اسلامی ایران، اصلی ترین و مهمترین تهدید برای جامعه اسلامی ما جنگ نرم و نفوذ فرهنگی دشمن است. نقشه نفوذ دشمن، پروژه ای بسیار زیرکانه و خطرناک است. چرا که آنان نتوانسته اند بسیاری از افراد انقلابی ما را به راحتی از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی جدا نمایند. لذا با برنامه ریزی دقیق، طراحی و ساخت نرم افزارهایی چون فیس بوک، توئیتر، وایبر، واتس اپ، تلگرام و اینستاگرام سعی در پیاده سازی نقشه های شوم خود دارند. حال این سوال مطرح می شود که آیا استفاده کردن از این نرم افزارهای ضد اجتماعی کمک به ظلم ظالم است؟

در جواب باید گفت از آنجایی که واحد اندازه گیری و سود دهی در اینترنت کلیک و تاچ است و این بدافزارها نیز کاربر محور هستند و این کاربرانند که تولید محتوا می کنند؛ لذا هرچه بیشتر فعالیت کنند سود بیشتری نصیب صاحبان این نجس افزارها می شود. به طوری که چندی پیش نفتالی بنت وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی اعلام کرد: موفقیت میلیون دلاری وایبر پاسخی به تحریم اسرائیل است.

پس وقتی خود صاحبان و سرمایه گذاران این جاسوس کده ها اعتراف می کنند که استفاده از این ابزارها به نفع آنان است، لذا همه کاربران، بخصوص طلاب و روحانیون ولایی و انقلابی _که مع الأسف حضورشان در این نجس افزار های صهیونیستی زیاد می باشد_ موظفند، عالمانه و عاقلانه به فتوای رهبر معظم و بصیر انقلاب که فرموند اگر استفاده از نرم افزارهای صهیونیستی باعث تقویت دشمنان اسلام شود، استفاده از آن ها جایر نیست، عمل کنند.

 اما متأسفانه برخی از این به ظاهر مذهبی ها و انقلابی ها علناً و عملاً به این معتقد گشته اند که می توانند در زمین بازی دشمن با سلاح او علیه او بجنگند و با این ساده اندیشی، در زمین دشمن باقی می مانند و فعالیت می کنند و نمی دانند که دشمن با کسی که هیچ تأثیری ندارد، کاری ندارد؛ چرا که اگر کاربری واقعا موثر باشد، دشمن با تک کلیک او را حذف خواهد کرد؛ همانگونه که در دنیای حقیقی، دشمنان خود را حذف فیزیکی می نماید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۶ ، ۱۰:۳۵
مهمان دنیا

وبلاگ هوالحق در یادداشتی بیان داشت:


وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَیُدْهِنُونَ؛ کافران بسیار مایلند که تو با آنها مداهنه و مدارا کنی (و متعرض بت هایشان نشوی) تا آنها هم (به نفاق) با تو مداهنه و مدارا کنند. (سوره قلم آیه 9)

فضای سایبری بستر مناسبی برای دشمنان اسلام و مسلمین در جهت ایجاد جاذبه‌های گوناگون و تبلیغات فریبنده است. به طوری که گاه، کلیک بر روی یک آگهی، دروازه سایت ها و وبلاگ هایی غیر اخلاقی با تصاویری آلوده و مستهجن را باز می کند و کاملا هدفمند، کاربران و به ویژه جوانان و نوجوانان را به سمت اهداف مغرضانه خود هدایت می‌ نماید.

از خصلت های بارز ملت ایران، پایبندی به اعتقادات اسلامی، غیرت دینی، عزت نفس و شور و نشاط و شادابی است که در این فضای مسموم شده توسط دشمن، به شدت مورد تهدید است. در این میان، شبکه‌های ضداجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ، توئیتر، فیس بوک و... نقشی اساسی در از بین بردن خصلت های مثبت جامعه دارند. آسیب های غیر قابل جبرانی که این جنگ افزارهای اینترنتی_صهیونیستی به قشرهای مختلف جامعه اسلامی ما وارد می کنند قابل شمارش نیست. با توجه به اینکه سازندگان این جاسوسکده های همیشه همراه برای رسیدن به اهداف پلید خود، عمدتاً از بعد عاطفی افراد استفاده می کنند، آسیب های روحی، روانی و جانی که در این بخش متوجه دختران ما می‌شود بسیار مهم تر و گاهاً نابود کننده است.

در بسیاری از کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی مطالبی پخش و به اشتراک گذاشته می شود که بسیار دقیق و گسترده روح و روان کاربران را هدف قرار داده است. آنان بسیار نامحسوس و آرام کاربران خود را به سوی پرخاشگری و خشونت سوق می دهند؛ و این مسئلة به ظاهر ساده، خود یکی از پایه های اصلی یک زندگی سالم، یعنی زندگی بر اساس صبر، مهربانی و بردباری را از بین می برد. یا به زبان ساده تر، پدران و مادران آینده این ملتِ صبور، مقاوم و غیور را به افرادی پرخاشگر، خشن و غیر قابل تحمل تبدیل می کنند.

تحقیقات نشان می دهد که آسیب های فضای مسموم مجازی بر روی دختران بسیار بیشتر از پسران است و در آینده نیز بیشتر خواهد شد. چرا که آنان با ایجاد هیجاناتی کاذب و لذت بخش، قدرت اندیشیدن و تعقل را از جوانان ما می گیرند و هرگز فرصت رشد علمی به آنان نمی دهند. از طرفی دیگر نیز با استفاده از جاذبه های جنسی آنان را به سمتی می‌کشانند که بی باز گشت بوده یا اینکه بسیار سخت می توانند برگردند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۶ ، ۱۰:۲۷
مهمان دنیا

امام خامنه ای مدظله العالی درسال اول انقلاب در سالگرد فرزند بزرگوار امام رحمت الله در قم یک سخنرانی ایراد فرموده و این آیه ی شریفه را قرائت نمودند: "وَ أَوحی رَبَّکَ إلَی النَحل أَنِ أَتَّخَذی مَن الجَبالِ بُیُوتاً وَ مِنَ الشَجَرِ وَ مَما یَعرشون*ثُّمَ کُلی مَن کُلِ الثَمَرات فَاسلُکی سُبُلَ رَبِّک1؛ و خطاب به امام بزرگوار فرمودند: این زنبورهای عسل، همان طلبه ها بودند که نشستند این شهد را -حرف شما را- مکیدند، بعد منتشرکردند در جاهای مختلف و این شهد را به کام مردم ریختند؛ آنجایی هم که لازم بود نیش زنند؛ نیش هم زدند! انقلاب توسط طلاب حوزه علمیه فراگیر شد، اگر حوزه نبود این انقلاب و حرکت امام همه گیر نمی شد. حوزه علمیه باید یک حوزه انقلابی و مهد انقلاب باقی بماند و در رسیدن به این هدف نیازمند اندیشه، تدبیر و برنامه ریزی دقیق است، اگر حوزه انقلابی باقی نماند، نظام در خطر انحراف از انقلاب قرار خواهد گرفت.2"

"یک طلبه انقلابی باید آرمان ها و اهداف انقلاب را بشناسند و در درجه بعد در تریبون و منابر آن را تبلیغ کند؛ زیرا لازمه ی حفظ انقلاب و حرکت صحیح  و سریع انقلاب این است، که مردم آرمان ها و اهداف آن را به خوبی بشناسند. یک طلبه و حوزه علمیه انقلابی باید روحیه ی استکبار ستیزی داشته باشند و بدانند که استکبار با اصل انقلاب دشمن است و چیزی که حوزه علمیه را تهدید می کند همان است که برخی بزرگان حوزه، فکر استکبار ستیزی را از ذهن خود بیرون کرده و به پیمان های پوشالی دشمن اعتماد نموده، امید دوستی و صمیمیت از دشمن داشته باشند. و این طبیعی است که با این روحیه و ترویج آن در منابر، آرمان اصلی انقلاب که استقلال کشور است زیر سوال برود.3"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۶ ، ۱۰:۲۳
مهمان دنیا

هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ إِنَّمَا یَتَذَکَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ؛ بگو: آیا کسانی که (وظیفه‌ خود را در قبال خدا) می‌دانند، با کسانی که (چنین چیزی را) نمی‌دانند، برابر و یکسانند؟! (هرگز). تنها خردمندان (فرق اینان را با آنان تشخیص می دهند، و از آن) پند و اندرز می‌گیرند. (سوره زمر/ آیه 9)

به حق، نقش طلاب، علما و حوزه های علمیه را، در پیروزی انقلاب اسلامی نمی توان نادیده گرفت. به طوری که امام خامنه ای در اسفند ماه 94 فرمودند: "ما قدردان مبارزات دانشجویان هستیم اما اگر این مبارزات بدون حضور مبارزات روحانیت بود قطعا به همان محیط دانشگاه محدود می شد و به اتمام می رسید." ایشان همچنین در ادامه افزودند: "آن نیرویی که مردم را به انقلاب آورد و آن راهپیمایی های بزرگ و میلیونی را شکل داد تأثیر گذاری طلاب بود." با توجه به سخنان ارزشمند ایشان، اهمیت حضور طلاب در خط مقدم انقلاب و استمرار آن مشخص می شود؛ البته در بحث آسیب شناسی هم حضرت آیت الله خامنه ای فرموده اند: "اگر بخواهیم نظام اسلامی همچنان انقلابی و اسلامی بماند باید حوزه علمیه، انقلابی بماند زیرا اگر حوزه علمیه، انقلابی نماند، نظام در خطر انحراف از انقلاب، قرار خواهد گرفت."

زمان شناسی و آگاهی به زمان عامل بسیار مهمی در شناخت تکالیف و انجام آن است و دغدغه مندی در هر زمینه ای هر چند مهم، اگر با زمان شناسی پیوند نخورد از اعتبار می افتد و بعید نیست جای فرع با اصل تعویض گردد و تاثیر گذاری خود را از دست دهد. حال سوأل اینجاست؛ نقش طلاب در دهة چهارم انقلاب اسلامی چیست؟ آیا اگر طلاب با وظایف خود آشنا شوند همچون طلاب دهة اول انقلاب، نقش آفرین خواهند بود و طلاب انقلابی نام خواهند گرفت؟! و البته تأثیر بی بدیل خود را در حفظ نظام و استمرار آن خواهند داشت؟!

همانند همیشه باید این وظیفه را در سخنان امام خامنه ای جست وجو کرد تا اتمام حجت باشد. در دنیای امروز سایة سنگین فضای مجازی بر دنیای واقعی به گونه ای حس می شود که نقش آفرینی آن را نمی توان انکار کرد شاید برای همین است که رهبر حکیم انقلاب فرمودند: "اهمیت فضای مجازی به اندازة اهمیت انقلاب اسلامی است". با توجه به اهمیت بالای فضای مجازی در کلام رهبری، اگر از فضای مجازی به عنوان یک فرصت و ابزار در راستای اهداف انقلاب اسلامی و نتایج آن استفاده نکنیم به عنوان یک تهدید برای از بین بردن نظام اسلامی می تواند نقش آفرینی کند. و این طلاب انقلابی هستند که باید به عنوان سربازان خط مقدم با پیشگامی خود، این تهدید را به فرصت تبدیل کنند و با مطالبة جدی از مراکز تصمیم گیری از جمله قوای سه گانه "مقننه، مجریه، قضائیه" و شورای عالی فضای مجازی و همچنین وزارت اطلاعات، می توان زمان شناسی را به اوج رسانده، و مبارزه در این جنگ نرم را به نفع انقلاب و اسلام تغییر دهند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۶ ، ۰۸:۱۸
مهمان دنیا

"اگر بخواهیم نظام اسلامی همچنان اسلامی و انقلابی بماند باید حوزه های علمیه انقلابی باشد؛ زیرا اگر حوزه علمیه انقلابی نماند نظام در خطر انحراف از انقلاب قرار خواهد گرفت." (مقام معظم رهبری ۲۵/۱۲/۹۴)

اهمیت این فرمایش رهبری از آن جهت است که قوام اصلی و دست مایه ی اساسی انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را حوزه های علمیه تشکیل‌ داده و می دهند. حضور به موقع طلبه انقلابی نقش به سزایی در حفظ نظام اسلامی و دستاوردهای انقلاب دارد، به طوری که انقلاب توسط طلاب حوزه علمیه فراگیر شد. طلبه انقلابی طلبه ایست که اهداف و آرمانهای انقلاب را بشناسد و از تریبون ها و منابر در جهت نشر آرمان های جمهوری اسلامی بهره برده و تبلیغ کند. روحیه استکبار ستیزی طلبه انقلابی باعث می شود که دشمن نتواند به انقلاب آسیب برساند و این عنصر انقلابی با کار و تلاش مضاعف می تواند دیگران را هم به سوی کار انقلابی دعوت کند و عامل تقویت باور به وعده های الهی پیروزی حق بر باطل خواهد بود.

پس یک طلبه باید انقلابی بیندیشد، انقلابی عمل کند و انقلابی بماند. البته در این مسیر باید به معیارهای لازم توجه کرد و یکی از این معیارها درک مقتضیات زمان است. زمان در حال تغییر و تحول است و به همین میزان انسانها با متغییرهای گوناگون روبرو هستند. شناخت وضعیت موجود و توجه به تغییرهای هر عصر و زمان از لوازم حوزه و طلبه انقلابی است و چون در نظام جمهوری اسلامی فصل الخطاب ولی فقیه می باشد تبیین مواضع ایشان در هر زمان ملاک و محور انقلابی گری است و در این بین بسنده کردن به مواضع کلی ایشان کافی نیست بلکه مواضع جزئی را باید تبیین کرد؛ مانند پروژه نفوذ. دشمن از هر طریقی سعی دارد پروژه نفوذ را اجرایی کند. یکی از این راه ها و مصادیق نفوذ، فضای مجازی رها شده و شبکه های ضد اجتماعی صهیونیستی مانند تلگرام و اینستاگرام در جمهوری اسلامی است که زمینه تسلط فرهنگی، اعتقادی، سیاسی و اطلاعاتی بر کاربران را چند صد برابر کرده است. شبکه های به ظاهر رایگانی که بیشترین مخاطبان آن کاربران ایرانی هستند و بر همگان محرز گردیده که با آمدن این شبکه در فضای مجازی جمهوری اسلامی چقدر امنیت ملی، فردی، اجتماعی و حتی امنیت خانوادگی کاربران ایرانی کم شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۶ ، ۰۸:۱۴
مهمان دنیا

"الَّذِینَ یَتَرَبَّصُونَ بِکُمْ فَإِنْ کَانَ لَکُمْ فَتْحٌ مِنَ اللَّهِ قَالُوا أَلَمْ نَکُنْ مَعَکُمْ وَإِنْ کَانَ لِلْکَافِرِینَ نَصِیبٌ قَالُوا أَلَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَیْکُمْ وَنَمْنَعْکُمْ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ فَاللَّهُ یَحْکُمُ بَیْنَکُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا"؛ همانان که مترصد شمایند پس اگر از جانب خدا به شما فتحی برسد می‌گویند مگر ما با شما نبودیم و اگر برای کافران نصیبی باشد می‌گویند مگر ما بر شما تسلط نداشتیم و شما را از (ورود در جمع) مؤمنان باز نمی‌داشتیم پس خداوند روز قیامت میان شما داوری می‌کند و خداوند هرگز بر (زیان) مؤمنان برای کافران راه (تسلطی) قرار نداده است.(141/نساء)

استقلال و امنیت برای هر جامعه ای اعم از اسلامی و غیر اسلامی مسئله ی مهم و اساسی به شمار می رود. جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک جامعه اسلامی در طول سی و چند سال اخیر توانسته است استقلال و امنیت ملی، که حاصل خون چندین هزار شهید است را به تک تک ساکنان خود هدیه دهد؛ به طوری که همسایگانش نیز بی بهره نمانده اند. از سوی دیگر همیشه آماج بدخواهی کشورهای مستکبر، خودخواه و منفعت طلب بوده که به شیوه های گوناگون مانند تحریم، جنگ، و تهدید به جنگ به مبارزه با نظام جمهوری اسلامی پرداخته اند. اما پس از رویارویی با مقاومت و دفاع مردم، به دنبال تسلط بر افکار مردم بر آمدند تا نهایتا، خود مردم به جنگ با نظام جمهوری اسلامی بپردازند.

شبکه های اجتماعی صحنه های نابرابری از جنگ نرم علیه کشور عزیزمان می باشد؛ نابرابر از آن جهت که دشمنان اسلام و مسلمین مدیریت نرم افزار، کنترل اعمال و رفتار و جهت دهی افکار و عقاید کاربران ایرانی را در دست خود دارند و می توانند تنها با یک کلیک کاربران را مسدود یا حذف نمایند.

یکی از مهم ترین نرم افزارهای اجتماعی یا بهتر بگوییم جنگ افزار های اینترنتی در دهه اخیر تلگرام صهیونیستی است، که متاسفانه ناظر بر آن هستیم که 80 % کاربران آن ایرانی هستند. یکی از بزرگترین خطرات این نجس افزار آنست که استقلال فرهنگی کشور ما را زیر سوال می برد؛ استقلالی که قرآن برای حکومت اسلامی از آن این گونه تعبیر می کند: "...فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِه یُعْجِبُ الزُّرَّاعَ..."؛ بر ساقه هایش محکم ایستاده است به طوری که دهقانان را  به تعجب می آورد(29/فتح). وجود این جنگ افزارهای اینترنتی، نفوذ فرهنگی دشمنان را سهل تر از پیش کرده است. اما با وجود نرم افزار های مشابه ایرانی آیا استفاده از این نجس افزارها موجب نابودی استقلال و تولید ملی نمی شود؟؟!!

تلگرام صهیونیستی برای کدبندی اطلاعات کاربران از مخابرات رمز _که کاربرد نظامی دارد_ استفاده می کند؛ در حقیقت این یک جنگ افزار اینترنتی جاسوسی پیشرفته است که موجب اخلال در امنیت ملی کشورمان شده است!!! همانطور که مشخص شد تروریست های داعشی که به مجلس شورای اسلامی حمله نمودند، برای هماهنگی و ارتباط با رؤسای خود و ارسال فیلم از جنایات مرتکب شده، از تلگرام صهیونیستی استفاده کردند. در حالی که مسئولان ما که ادعای تسلط کامل بر فضای مجازی کشور را دارند، حتی نتوانستند مانع از آپلود فیلم های این جنایتکاران شوند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۶ ، ۰۸:۱۲
مهمان دنیا

وبلاگ آرمان ولایت در یادداشتی بیان داشت:


"وَ لَیْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذینَ یَعْمَلُونَ السَّیِّئاتِ حَتّى إِذا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ إِنِّی تُبْتُ الْآْنَ وَ لاَ الَّذینَ یَمُوتُونَ وَ هُمْ کُفّارٌ أُولئِکَ  أَعْتَدْنا لَهُمْ عَذاباً أَلیماً: براى کسانى که کارهاى بد را انجام مى دهند، و هنگامى که مرگ یکى از آنها فرا مى رسد مى گوید: الآن توبه کردم؛ و نه براى کسانى که در حال کفر از دنیا مى روند؛ اینها کسانى هستند که عذاب دردناکى برایشان فراهم کرده ایم."1

دشمن شناسی یکی از ویژگی های بارز و صریح اسلام است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن برای جبران شکست های پی در پی خود و برای بدست آوردن منافع از بین رفته اش، نابودی انقلاب اسلامی را در اولویت کار خود قرار داد. اما انقلابیون بیدار، با توجه به تجربه های فراوانی که از دسیسه های دشمن، در پیش از انقلاب به دست آوردند، به خوبی می دانند که غفلت از کید دشمن باعث می شود تا انقلاب به راحتی زمین خورده و به خاک سپرده شود. نمونه بارز و قابل توجه این غفلت را می توان در مسیر انقلاب مردم مصر مشاهده کرد؛ که چگونه بر اثر بی توجهی انقلابیون، آمریکا موفق شد مجددا مهره های خود را در این کشور حاکم کند و  انقلابیون را به گوشه زندان بفرستد.


رهبر عظیم الشأن انقلاب حضرت امام خامنه ای، در همین زمینه، در دیداری که با اعضای شورای امنیت ملی کشورمان داشتند، فرمودند: "این چیزی است که من، هم به مردم عزیزمان عرض می کنم، هم به مسئولین محترم عرض می کنم همه سیاست های ما، همه رفتارهای ما باید با توجه به وجود یک جبهه دشمن وسیع باشد؛ باید همه توجه ما به این باشد." هیچ انسانی را هیچ مجموعه ای از مردم ستایش نمی کنند وقتی که از وجود دشمن غفلت کند. "تعریف نمی کنند که دل اینها با همه خوش است. خب بله، او لبخند می زند، شما هم لبخند می زنی، اما مواظب باش که پشت این لبخند چیست!؟ دشمنی ها را نباید فراموش کرد، دشمن ها را نبایستی از یاد برد.یک جبهه دشمن در مقابل ما وجود دارد." 2

حال باید از مسئولان محترم سوال کنیم! چگونه است که برخی از حضرات مسئول، آنچنان فریب لبخندهای دشمنان را خورده اند که هر روز و هر لحظه، جوانان ایرانی را با رها کردن در این نجس افزارهای جاسوسی_صهیونیستی (تلگرام،اینستاگرام و...) به گرداب مرگ و نابودی می کشانند؟!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ تیر ۹۶ ، ۰۸:۳۰
مهمان دنیا

وبلاگ ارتجال در یادداشتی بیان داشت:


«یا أیُّهَا النَّبِیُّ جاهِدِ الکُفَّارَ وَ المُنافِقینَ وَ اغلُظ عَلَیهِم.1» ای پیامبر! با کافران و منافقان جهاد کن، و بر آنها سخت گیر.

«باید با استفاده از توانایی ها و استعدادهای جوان کشور و با سیاست گذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه مجازی، و حضور فعال و تاثیر گذار و تولید محتوای اسلامی و متقن و جذاب حرکت کنیم. لازمه حضور فعال و تاثیر گذار در فضای مجازی، تمرکز در تصمیم گیری، هدایت در اجرا بدون از دست دادن زمان، هماهنگی میان دستگاه ها و پرهیز از موازی کاری و تعارض است.2»

تاثیر فضای مجازی در زمان کنونی به نحوی است که نه تنها زندگی فردی، بلکه زندگی اجتماعی انسان ها را تحت الشعاع قرار داده است. فضای مجازی بستری مناسب برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر و در نهایت قدرت اطلاعاتی بالاتر و تصمیم گیری عملیاتی بهتر است، که در نهایت باعث می شود تا تأثیرات نامطلوب این فضا کمی قابل کنترل و مدیریت شود.


مقام معظم رهبری می فرمایند: «با گسترش فضای مجازی جنگ نرم، بسیار خطرناک تر از جنگ سخت است. در جنگ سخت جسم ها به خاک و خون کشیده می شوند و روح ها پرواز کرده و به بهشت می روند اما در جنگ نرم اگر دشمن غالب شد، جسم ها پرواز می شوند ولی روح ها به قعر جهنم می روند.3» با توجه به سخنان معظم له، سستی و انفعال در این زمینه موجب ایجاد فرصتی برای دشمنان اسلام و مسلیمن جهت ضربه زدن و تسلط فرهنگ بیگانه بر این فضا شده و تغییر سبک زندگی، ارزش ها و فرهنگ ها و باورهای دینی مردم به ویژه جوانانی را به دنبال دارد. کشور های استعمارگر برای رسیدن به چنین اهدافی، شبکه های پیام رسان و ضد اجتماعی همچون وایبر، واتس اپ، اینستاگرام، تلگرام و... را طراحی کردند، تا به وسیله این جنگ افزارهای اینترنتی_صهیونیستی، بی اخلاقی، بی بندباری و بی فرهنگی را به اوج خود رسانده و در نهایت به هدف اصلی خود یعنی براندازی نظام اسلامی دست یابند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ تیر ۹۶ ، ۱۰:۵۸
مهمان دنیا

وبلاگ صهبای حق در یادداشتی بیان داشت:

َ"لا یُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَن ظُلِمَ وَکَانَ اللَّهُ سَمِیعًا عَلِیمًا؛ خداوند بدگویی بلند و آشکار را دوست ندارد جز برای کسی که بر او ستم رفته باشد، و خداوند همواره شنوا و داناست."1

این آیه شریف، مؤید آنست که مردم در مقابل ظلم ظالم و ستم ستمگران سکوت نکرده، تن به ذلت، خواری و خفت ندهند، و در هر زمان و مکانی از مطالبه ی حق غافل نگردند.

مطالبه [ م ُ ل َ ب َ / ل ِ ب ِ ] به معنای دیگری خواستن چیزی یا حق خود را از کسی است2 که در جامعه اسلامی با توجه به هجمه های دشمنی دشمنان قسم خورده و نفوذ نفوذیان عقل و قلب مهر خورده غرب، اهمیت چند برابری پیدا می کند. مطالبه گری حق، در واقع همان مطالبه عدالت است و مطالبه کردن یا داعیه داشتن در زمینه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی است که با حمایت و پشتوانه عقلانیت همراه بوده، و با دشمنی کردن با مسئولین مغایرت دارد.



همان گونه که شخص مظلوم حق فریاد دارد، مردم جامعه ای که مورد ظلم مسئولین خود قرار می گیرند نیز باید فریاد حق طلبی سر دهند و آنجا که مسئولین عمدا و یا سهوا سیاست هایی در جهت اضمحلال و استحاله نظام حاکم در جامعه را در پیش گیرند، به طریق قیاس اولویت در اینجا دادخواهی مظلوم از ظالم بیشتر می شود. به علاوه باید دانست که برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی، مطالبه گری علاوه بر آنکه از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است از اوجب واجبات نیز شمرده شده است. 

امام خمینی "ره" سال 1362 در بخشی از سخنان خود در جمع مسئولان نظام می فرمایند: "امروز ما مواجه با همه قدرت ها هستیم و آنها در خارج و داخل دارند طرح ریزى مى ‏کنند؛ براى اینکه این انقلاب را بشکنند و این نهضت اسلامى و جمهورى اسلامى را شکست بدهند و نابود کنند. و این یک تکلیف الهى است براى همه که اهمّ تکلیف هایى است که خدا دارد؛ یعنى حفظ جمهورى اسلامى از حفظ یک نفر _ولو امام عصر باشد_ اهمیتش بیشتر است؛ براى اینکه امام عصر هم خودش را فدا مى‏ کند براى اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، براى کلمه حق و براى دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند."3

لذا بر خلاف برخی تفکرات حاکم، مطالبه ی عدالت علاوه بر آنکه به ارکان نظام ضرری وارد نمی سازد بلکه باعث تقویت ارکان نظام جمهوری اسلامی شده و در جهت رشد و تعالی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۶ ، ۰۹:۵۱
مهمان دنیا